Word vriend van AHC Kids

 

Steun onze kinderen door vriend te worden

De ontdekkingen van de oorzaak van AHC zijn een direct gevolg van de nauwe samenwerking tussen AHC patiënten, families, stichtingen, praktijkmensen en onderzoekers. Nu een van de genen is geïdentificeerd, die verantwoordelijk is voor het veroorzaken van AHC, is meer onderzoek nodig. Onderzoek naar hoe het gendefect de symptomen van AHC veroorzaakt en naar de beste behandelmethode voor AHC patiënten met de ATP1A3 mutatie. Dus de noodzaak om geld in te zamelen voor de financiering van onderzoek is nu belangrijker dan ooit!

U kunt onze kinderen helpen door Vriend te worden van AHC Kids. U steunt dan voor EUR 10,00 per jaar (of meer) onze vereniging en daarmee de onderzoeken, maar ook de zoektocht naar alle nog niet gediagnostiseerde kinderen met AHC (naar schatting circa 7200!).

AHC Verjaardagkalender

 
Voorkant
okt
sep
nov
mrt
jun
mei
Jan
feb
aug
apr
jul
dec

Bestel deze unieke kalender en steun AHC Kids!

Tijdens de AHC familiedag in juni 2018 hebben de AHC kids (en enkele broers) onder leiding van de oma van Indy prachtige tekeningen gemaakt met wasco en ecoline. Deze tekeningen hebben we gebruikt voor een unieke AHC verjaardagskalender.

 

Origineel cadeau of gewoon voor u zelf?

Bestel nu!

 

U kunt deze vanaf nu bestellen voor slechts €9,95 (excl. €3,50 verzendkosten binnen NL) via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar info@ahckids.nl.

 

De opbrengst gaat uiteraard volledig naar de AHC Vereniging!

Voorkant.png

Bestellen

Bedankt voor uw bestelling! Wij zullen deze z.s.m. verwerken.